Zo krijg je een blije baby - e-book

Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1.5 jaar

  • Auteur: Stephanie Molenaar
  • SKU: 9789490023072
  • Verschenen: 08-06-2018
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Direct te downloaden
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: E-book (EPUB)
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Droomparade
  • Aantal pagina's: 236
€ 11,50

Omschrijving

Zo krijg je een BLIJE BABY. Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1 1/2 jaar

Van je baby direct een goede slaper maken? Of een goede eter? Hoe je dit doet, een blije baby krijgen, lees je in dit boek. En ook als dat niet echt vlot gaat, omdat er bijvoorbeeld groeisprongen of onruststokers zijn, kun je kun je je baby met de tools en ritmes in dit boek weer lekker laten slapen, eten en groeien.

Op het ideale moment aan slapen werken?
In dit boek vind je de
unieke Droomritme methode, zodat je op basis van je baby's leeftijd en natuurlijke ritmes in zijn eigen tempo en op maat perfect aan slapen kunt werken. Weet wat je wanneer kunt verwachten en ook juist niet moet doen.

Belangrijke zaken als hechting en een flinke dosis liefde staan voorop. Het werkt als een recept: met de ingredienten ontwikkeling, voeding en slapen 'bak' je een blije baby. Je leest alles over ontwikkeling en groeisprongen, over voeding en vaste hapjes en over slapen en een goed slaapritme. Natuurlijk vind je ook uitgebreide tips & tricks om je kleintje te laten doorslapen. Met handige schema's en voorbeeldritmes. Inclusief een slim voedselintroductieplan dat je kunt volgen.

Zo krijg je een blije baby is het 7e succesboek van de slaap- en babydeskundige met bewezen succesmethodes en handige schema's:
- Alles over groeisprongen
- Alles over (goed) eten
- Alles over (door)slapen
- Unieke aanpak (zonder huilen)
- Praktische schema's
- Handig voedsel­ introductie overzicht

Vierde druk!

Over de auteur
Stephanie Molenaar is slaap- en onrustdeskundige, babyfluisteraar en en een mama met een missie, namelijk alle ukjes een heerlijke start geven. Ze is onder meer vaste deskundige bij diverse media en oprichtster van Stichting Onrustige Baby. Stephanie is gespecialiseerd in slapen, voeding en ontwikkeling bij kleintjes tot de leeftijd van vier jaar. Ze is auteur van diverse top-15 boeken, waaronder Mama! Alles over je eerste jaar als moeder (2006), Baby in een ritme (2009), Baby Reflux of darmkrampjes? (2011), Baby in een droomritme (2012) en Dreumes in dromenland (2013), Baby Reflux & andere onruststokers en deze Blije Baby. Ze is mama van drie dochters en een zoon.

Aantal: 1

Slaapconsult
Slaapconsult

Lekker slapen zonder huilen: hands-on werkboek bij Baby in een droomritme

Lekker slapen: dat is soms... € 13,95

Baby in een droomritme
Baby in een droomritme

Slaapt je baby hazenslaapjes? Wil hij maar niet doorslapen of is hij een vroege vogel? Is je baby onrustig? € 20,95